Reparaties

Voor reparaties HOEF je geen afspraak te maken. Je kunt je fiets gewoon brengen. Een afspraak maken KAN natuurlijk wel. Klik op onderstaande button: 

Onze medewerker beoordeelt de benodigde reparaties en spreekt dan ook af wanneer de fiets klaar is. Voor eenvoudige reparaties geld dat als je in de ochtend je fiets brengt, deze aan het einde van de dag gereed is. Bij complexere reparaties kun je, je fiets de volgende dag afhalen. Tot die tijd kun je gratis gebruikmaken van een leenfiets.

 

Fietsen & Koffie is Shimano Service Center


Dat staat garant voor snelle en vakkundige service Je stemt je fiets tot in detail af op je ambities en de extra accessoires kies je eveneens met dezelfde zorg. Jij en je fiets voelen zich dan vast ook thuis bij een Shimano Service Center.

 

Bij ons ben je verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano. Onze werkplaats is een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden onze medewerkers continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen.

Een Shimano Service Center is bovenal een echte trendsetter. Zo vindt u er steeds de nieuwste producten. Shimano introduceert unieke noviteiten en belangrijke innovaties namelijk het eerst via de Service Centers. Bij ons kan je daarom als eerste terrecht voor vakkundig advies en informatie over de nieuwste producten.

Service en garantie

Fietsen & Koffie staat voor kwaliteit, top-service, deskundig advies en professioneel uitgevoerde reparaties. Daar mag je ons op aanspreken.

Servicebeurten voor uw nieuwe fiets
Na aankoop van een fiets kan je bij ons terecht voor servicebeurten. 

Zadel omruilgarantie
Een zadel is persoonlijk. Je mag een nieuwe zadel daarom 7 dagen proberen. Als je toch een andere wilt, mag je gerust de zadel ruilen voor een andere.

Geld terug
Als je niet tevreden bent met je aankoop, krijg je je geld terug, Kom dan binnen 8 dagen terug in de winkel met het product.

Garantie op reparaties
Als je je fiets hebt laten repareren bij ons, dan mag je ervan uitgaan dat dit juist gebeurt. Is er toch iets niet goed, ben je niet tevreden? Kom dan direct terug. Je krijgt garantie op de reparatie.

Frank Woltman

Bedrijfsleider

Pascal Kamps

Full Service Medewerker

Stefan Poutsma

Full Service Medewerker

Pepijn van der Vinne

Full Service Medewerker

Elmar Reiders

Full Service Medewerker