check

Persoonlijk advies

check

30 dagen bedenktijd

Home / Sportvoeding / Repen / Bars /

3Action Protein Bar Double Chocolade

3Action Protein Bar Double Chocolade
3Action Protein Bar Double Chocolade
De 3Action Protein Bar bestaat uit een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige eiwitten (oa. wei-eiwitten en caseïne) en koolhydraten. Wei-eiwitten worden snel verteerd en opgenomen door het lichaam en
€ 1,99
Prijs per stuk

Voorraad : 14

Aantal: 
Bestellen
 
De 3Action Protein Bar bestaat uit een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige eiwitten (oa. wei-eiwitten en caseïne) en koolhydraten. Wei-eiwitten worden snel verteerd en opgenomen door het lichaam en helpen bij de groei en de instandhouding van de spiermassa. Bij elke inspanning  worden onze spieren belast en (afhankelijk van de intensiteit en frequentie van de inspanning) beschadigd. Het innemen van eiwitten na de training of wedstrijd bevordert het herstel van het spierweefsel.

3Action Protein Bar is geschikt voor zowel duursporters als krachtsporters, teamsporters en alle mensen met een actieve levensstijl.

Kerneigenschappen:

Rijk aan hoogwaardige eiwitten (30%)
Lekkere chocoladesmaak
Ideale ondersteuning van spierherstel
Bevordert spieropbouw
Glutenvrij
Smaak: Double Chocolate

Gebruiksmoment: als lichte maaltijd voor de trainingen, als aanvulling op de sportdranken tijdens de sportprestaties; als herstelproduct na de inspanningen, als eiwitrijk tussendoortje.

Beschikbaar in: Protein Bar - 40g / reep
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies