check

Persoonlijk advies

check

30 dagen bedenktijd

Home / Fietsen / Mountainbikes /

Giant XTC Advanced 29 1.5

Giant XTC Advanced 29 1.5
Giant XTC Advanced 29 1.5
Deze composite hardtail 29er biedt pure XC-snelheid, een responsief rijgedrag en maximale efficiëntie op snelle, flowy singletracks.
€ 3.399,00
€ 2.380,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Met zijn grote 29 inch wielen en lichtgewicht Advanced-grade composite frame, vreet deze soepele hardtail elk XC-terrein op. De frameset is afgestemd op een 100 mm voorvork en is handgebouwd met een specifiek composite layup-schema dat afhankelijk is van de framemaat om een optimale stijfheid-gewichtsverhouding te creëren met precies de juiste hoeveelheid verticale doorbuiging. Het resultaat is een fiets die steile beklimmingen opvliegt en jou extra vertrouwen en controle geeft op snelle, flowy singletracks. Hij heeft bredere Boost-naven voor een hogere wielstijfheid en meer bandenvrijheid om bredere banden te kunnen monteren, plus een hele serie uitrustingskenmerken waarmee je zijn prestaties helemaal op het terrein kunt afstemmen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Lichtgewicht en responsief:

Een handgebouwde Advanced-grade composite frameset die XC-wedstrijdrijders en fanatieke mountainbikers een competitief voordeel geeft tijdens het klimmen, accelereren en sprinten.

XC-efficiëntie:

Het frame heeft een hoge stijfheid/gewichtsverhouding en dat vertaalt zich naar een hoge trapefficiëntie en nauwkeurig stuurgedrag op de trails.

Aangepaste flexibiliteit:

Elk framemaat heeft een specifiek afgestemde mate van verticale flexibiliteit. Er zijn individuele composite layup-schema's gemaakt voor een optimale verticale flexibiliteit om een soepeler rijgedrag te creëren op XC-terrein.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies