check

Persoonlijk advies

check

30 dagen bedenktijd

Home / Fietsen / Elektrische fietsen /

Sparta d-Burst M8TB Smart

Sparta d-Burst M8TB Smart
Sparta d-Burst M8TB Smart
Purple
€ 3.699,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Je woon-werkritten zijn super refreshing met deze krachtige smart urban commuter. Voel de wind, ervaar de stad en get energized! Trek snel op met de nieuwe Bosch Performance GX G4 middenmotor die barst van de power en laat iedereen achter je. Met de stoere brede banden met extra bescherming tegen lekrijden rij je ook makkelijk die avontuurlijke route. Komt er iets onverwachts op je pad? Je staat snel stil met de krachtige schijfremmen. Zit je rit erop? In de smart-app zie je handig al je ritgegevens, terwijl je e-bike protected staat in de fietsenstalling.

Accu
De accu zit bij deze fiets geintegreerd in het frame. De accu is makkelijk uit te nemen, is naadloos geintegreerd en zit nooit in de weg.

De actieradius van je fiets is afhankelijk van de inhoud van je accu en andere factoren. Kies een 400, 500 of 625 Wh accu uit te breiden met range extender (+500 Wh) voor extra actieradius. Omdat deze fiets nieuw is in het Sparta assortiment zijn de onderstaande data gebasseerd op gemiddelden en testdate. Wij werken deze data regelmatig bij op basis van feedback van gebruikers en ons dealernetwerk. Onderstaande tabel geeft informatie over de accu-keuze bij deze fiets en een indicatie van de actieradius van de verschillende rijprogramma's.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies