check

Persoonlijk advies

check

30 dagen bedenktijd

Home / Werkplaats

Werkplaats

Werkplaats

Net zo belangrijk als een goede fiets, is goed onderhoud aan de fiets. Goed onderhoud kan de levensduur van de fiets en zijn onderdelen aanzienlijk verlengen. Onze werkplaats is volledig uitgerust om het onderhoud van de fiets perfect te kunnen uitvoeren en elk probleem te kunnen verhelpen. Daarbij maakt het niet uit of de fiets bij ons gekocht is of niet. 

Wij zijn Shimano Service Center. Onze Shimano-getrainde fietsenmakers maken gebruik van de laatste Shimano-technologie en originele onderdelen om problemen op te lossen en regulier onderhoud uit te voeren.

Ook voor het onderhoud van bijna alle E-bikes kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de laatste computerprogramma’s om uw e-bike uit te lezen, te updaten of te tunen. 

Onze werkplaats is tevens mobiel. In onze volledig uitgeruste bus kunnen we kleine reparaties aan huis doen. Klaar terwijl u wacht. Niet veel tijd over? Laat uw reparatiefiets dan halen en brengen. Voor inwoners van Assen is dit zelfs gratis! Mail uw verzoek naar werkplaats@fietsenenkoffie en we plannen een afspraak voor uw in. Weergave:

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies